top of page

Bli volontär på Sveriges nya cirkusbiennal

Snart är det cirkusfestival i Skåne! Vill du va med?



Under piloten 2023 var över 300 personer med och skapa 4 magiska dagar fyllda med cirkus och skratt! Från 6e - 15e september (och på upptakten under Lund Comedy Festival den 31a augusti) gör vi det igen! Fler dagar, mer cirkus, fler folk, mer glädje!


Southern Sweden Circus Festival är Sveriges nya internationella cirkusfestival som händer i Skåne 6-15e september.


Vi söker entusiastiska och dynamiska volontärer, mellan 13 och 90år, som kan arbeta med förberedelser inför evenemanget, i receptionen och som publikvärdar. Utbildning kommer att tillhandahållas för varje position och du kommer att få stöd av vårt team. Varje volontärskift kommer att vara mellan 3 och 4 timmar.


Det spelar ingen roll om du är en veteran eller aldrig har jobbar med cirkus tidigare, eller om du kan åta dig flera dagar/kvällar i veckan eller bara några få under festivalen, det finns massa olika roliga uppgifter och den enda förutsättningen är entusiasm att engagera dig. Om du är intresserad vill vi gärna höra från dig!


I utbyte mot din tid kommer vi att sträva efter att erbjuda dig en värdefull och givande upplevelse: du kommer att få en gratisbiljett till en show som du väljer som vi kan boka i förväg och du är välkommen att komma på standby till alla föreställningar. Du kommer också att bjudas in till volontärträff på Cirkus Syd före festivalen och till vårt "crew party" sista dagen på festivalen.


Ansök genom att klicka på knappen nedan - det är en enkel process som tar dig mindre än fem minuter att slutföra.




Läs mer om festivalen på Southern Sweden Circus Festival. Programmet släpps i etapper under sommaren inför press-släpp 22a augusti.



Foto: Maja Gallstad






Comments


bottom of page